Voorstellen

Sabrina Coenen

Mijn naam is Sabrina Coenen en gezien het bezitten van een borrelende hersenpan vol creatieve ideeën en fantasieën, is hier Droomwolk. Voor de klas sta ik inmiddels niet meer, leuker vind ik het om avonturen te beleven met kinderen en volwassenen in een meer ontspannen setting waar ruimte is voor wat mensen op dat moment inspireert!

Droomwolk timmert inmiddels al een jaar of 8 goed aan de weg. Begonnen met het naaien van indianenpakjes voor onze eerste kist, is Droomwolk uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf. Droomwolk organiseert allerlei kinderactiviteiten voor uitlopende doeleinden. Voor het huren van een themakist tot de begeleiding van leuke activiteiten voor kinderen tijdens een bruiloft of bedrijfsfeest; Droomwolk organiseert dit voor u!

Met de komst van ons Atelier in Nieuwegein kreeg Droomwolk ook ruimte om alle creatieve ideeën voor volwassenen tot uiting te brengen wat resulteert in een leuk aanbod aan creatieve workshops! Denk hierbij aan mozaieken, pimpen, windgongen en kerstworkshops. Ik hou ervan om gebruikte materialen te verwerken in prachtige kunstwerken. Er is zoveel moois te vinden, als je maar goed kijkt!

Heeft u binnenkort een gezellige middag of avond te organiseren voor vriendinnen, familie of personeelsuitje, neem een kijkje bij
ons workshopaanbod!

Mocht u vragen hebben, schroom niet… bel of mail gerust!

Medewerkers

Er zijn meer lieve, enthousiaste, creatieve mensen die voor Droomwolk op pad gaan. Hieronder stellen ze zich aan u voor!

Birgit

Birgit

Mijn naam is Birgit Jongerius.

Naast actrice, theaterdocente  en dansdocente ben ik ook pedagogisch medewerker op een BSO. Ik ben al een aantal keren met Sabrina op pad geweest voor Droomwolk dus misschien heb ik u al een keer mogen ontmoeten! Met veel plezier kom ik een dans of drama kinderfeestje  geven. Welke muziek vind de jarige helemaal te gek? Of van welk sprookje,dier of tv programma is u kind helemaal weg ? Laat het Droomwolk weten en ik zorg voor een kinderfeestje om  nooit te vergeten!