Stichting Opkikker14 april 2012

Droomwolk was gevraagd Stichting Opkikker te helpen tijdens een Opkikkerdag voor het gezin van Amy en haar broertje. Na ’s morgens de brandweerkazerne bezocht te hebben, gingen het gezin daarna richting Snowplanet in Haarlem. Daar kregen papa en mama even de tijd om met z’n 2-en te skiën en de zorgen te vergeten terwijl Droomwolk voor leuke activiteiten voor Amy en haar broertje mocht verzorgen. Amy wilde heel graag klompjes schilderen en samen met haar broertje heb ik een vogelhuisje in elkaar getimmerd. Toen paps en mams met rode wangen weer terug kwamen na het skiën, konden de kids niet wachten om hun kunstwerken te showen! Wat waren ze trots!
Op naar het vervolgprogramma… naar de show van Dirk Scheele!!!
Wat heeft dit gezin genoten tijdens deze dag en wat doet Stichting Opkikker toch goed werk!