Kerst en Oud en Nieuw 2013/201413 december 2013

Het einde van het jaar is alweer in het zicht! Jeetje mina een bewogen jaar voor Droomwolk. Met een mini-Droomwolk in ons leven hebben wij het dit jaar iets rustiger aan gedaan. Niettemin zijn er weer zoveel mooie Droommomenten geweest! De Droomavonden, de workshops, de feestjes op locaties (we hebben gegriezeld, gedanst, gelachen, verkleed, geknutseld, krachtstokken gemaakt, mokken beschilderd etc. etc.) Sinterklaasklussen gedraaid! Het was te gek! We hopen dat 2014 weer op z’n minst net zoveel moois voor ons en u in petto heeft!

Van 23 december tot en met 3 januari is Droomwolk het oude jaar aan het afsluiten en 2014 aan het verwelkomen!
Wij zijn heerlijk met vakantie en staan u in het nieuwe jaar graag weer te woord met de nieuw opgedane energie. Eventuele reserveringen kunt u gewoon op de mail zetten. Droomwolk neemt in het nieuwe jaar zo snel mogelijk contact met u op!

Bij deze maken wij gelijk gebruik van de gelegenheid om u allemaal een heel goed uiteinde en een mooi, gezond en creatief 2014 toe te wensen met al uw geliefden om u heen!

Tot slot nog een Kerst Knutsel Tip. We zijn helemaal in de ban van de Strijkkralen mogelijkheden; Leuk voor in de Kerstboom!