Feest bij Kookstudio Het Vossenhol met Droomwolk 29 aug.’1504 augustus 2015

Onze collega’s van Kookstudio Het Vossenhol bestaan 2 jaar en wij mogen het feestje meevieren! Lees onderstaande tekst van Het Vossenhol:
“Op zaterdag 29 augustus organiseert Kookstudio Het Vossenhol te Bunnik voor de 3de keer een evenement speciaal voor kinderen. Kom zelf je bonbons maken en versier een bonbondoosje. Daarnaast kun je zelf een heerlijke cupcake versieren. Kom knutselen bij Droomwolk of laat een glittertattoo of haarveertje zetten. Uiteraard worden er ook dit jaar weer van die heerlijke wafels gebakken. De toegang en de meeste activiteiten zijn gratis! Neem jij je vriendjes en vriendinnetjes ook mee?”
Droomwolk zorgt dat er die dag, tegen een kleine vergoeding, een passende knutselactiviteit te doen is. Worden het pannenlappen of bonbonschaaltjes… ontdek het de 29ste! Iedereen is welkom!

KookstudioHetVossenhol__5