Kom ‘Vaderen’ op 18 juni aanstaande bij DUBinc.30 mei 2016

Droomwolk werkt samen in 1 pand met Uitjedakfotografie en Bake’n Make. Samen DUBinc. een creatief bolwerk waar wij 1x per maand samen creatieve activiteiten organiseren in thema. Natuurlijk staat aanstaande 18 ┬ájuni ‘Vaderen’ op het menu. Je kunt je nu opgeven om tussen 10.00 en 14.00 de mooiste cadeaus voor je vader te maken. Bij Droomwolk kun je een mooi dienblad pimpen met ijzerwaren om vervolgens daarop de volgende dag een lekker ontbijtje voor je vader te kunnen serveren. Bij Uitjedakfotografie mag je, evt. samen met je broer/zus op de foto voor je vader. Je krijgt er een mooi lijstje bij! En… bij Bake’n Make mag je iets lekkers voor je vader decoreren! Zo ga je aan het eind van het ‘Vaderen’ met zeker 3 mooie cadeaus naar huis om je vader de volgende dag mee te verblijden. Kosten: 15,00 per kind.