1001-nachtkist

Zahir vindt een oude zak met daarin een boek. In het boek staan de opdrachten die moeten worden volbracht om de olielamp van Gestan te kunnen vinden; een olielamp die eeuwige vriendschap zal geven. Moeilijke, maar vooral leuke opdrachten moeten uitgevoerd worden. Zo wordt er een heuse dromedarissen race gehouden, maak je een eigen 1001 nacht lichtje, ga je met goudstukken sjoelen, noem het maar op. En natuurlijk zit er in de kist van alles om uw woonkamer in dit thema om te toveren en voor alle kinderen is er een mooi 1001 nacht kostuum.

Deze kist is geschikt voor kinderen van 6 t/m 8 jaar.

Reactie Plaatsen

  1. Linda Bakelaar 24 feb 2014 at 21:45 · Beantwoorden

    Mijn dochter van zeven gaf aan dat ze een 1001-nacht feestje wilde, ok dacht ik hoe gaan we dat doen. Via google ben ik hier terecht gekomen en de vraag hoe gaan we dat doen was beantwoord. Een leuk verhaal, de spellen/opdrachten helemaal uitgewerkt. De meiden konden zich leuk verkleden en konden nog kiezen ook. Vol enthousiasme hebben ze alles meegedaan, en we zijn zo gezellig bezig geweest dat we zelfs een beetje in tijdnood kwamen. De kids en wijzelf ook hebben een hele leuke middag gehad. Bedankt!

  2. Jolanda Smits 08 apr 2013 at 11:46 · Beantwoorden

    Zeven meiden hadden een fantastische middag met de 1001-nachtkist. Verkleed als oosterse prinsessen genoten ze van het verhaal en de opdrachten. Leuke afwisseling in de spelen, voor ieder wat wils. Ideaal voor als je een feestje thuis wilt houden. Het enige waar je zelf voor moet zorgen is wat te eten en drinken.

  3. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:05 · Beantwoorden

    Toen mijn dochter in oktober 6 jaar werd, hebben we de 1001 nacht kist gehuurd voor haar kinderfeestje. Het was een groot succes. Het verhaal en de opdrachten sprak de kinderen erg aan. Met het versieren van een lichtje hadden ze ook een leuke herinnering voor thuis. Ik heb het rustig aan gedaan en daardoor waren we bijna 3 uur bezig. De kinderen vonden dat geen probleem en bleven enthousiast met de opdrachten bezig! Bedankt!