Beauty

Borstels, knipjes, speldjes, spiegels, oogschaduw, lippenstift, nagellak, haarbanden, föhn, krultang, mascara en nog heel veel meer. De dames kunnen zelf aan de slag!

Bij binnenkomst staat er voor iedereen een spiegeltje klaar, de spullen staan uitgestald. Van top tot teen kunnen de meiden zichzelf nog mooier maken dan dat ze al zijn! Tussendoor is er tijd voor de parfumquiz en/of het grote tasjesmemory en kan er geknutseld worden. Daarna worden er natuurlijk mooie foto´s gemaakt door de ‘paparazzi’. Aan het eind van het feestje kunnen de meiden over ‘de catwalk’ evt. met aanwezigheid van hun ouders als publiek.

U kunt de Beautykist huren of gebruik maken van Droomwolk en het hele feestje laten organiseren!
Een leuke aanvulling wellicht is de grote verkleedkist. Deze is evt. los bij te huren.
Duur: 3 uur, (incl. het geven van de cadeautjes en wat te eten en drinken)
Deze doekist is geschikt voor kinderen van 7 t/m 10 jaar

Droomwolk kan ook een fotoshoot voor u organiseren. Droomwolk zit samen met een professionele fotografe, Alexandra Bakker van Uitjedakfotografie, in hetzelfde pand. Zij komt een uur lang en maakt een echte fotoreportage. Na het feestje stuurt zij de foto´s op een cd-rom naar u op.
Kosten: 50,00 incl. 1 cd-rom met daarop alle foto´s.

Reactie Plaatsen

 1. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:13 · Beantwoorden

  30-8-2011
  Helemaal super!! De meiden hebben genoten, bedankt voor je hulp Sabrina!!Vooral het nagellakken en de modeshow vonden de dames fantastisch, had nog best een paar uur mogen duren.

 2. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:04 · Beantwoorden

  Sorry, Sabrina natuurlijk!!!!

 3. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:03 · Beantwoorden

  22-11-2011
  Een geweldige middag gehad met 8 meiden. Eerst uitpakken van cadeau´s, daarna het schilderen van een spiegel, de mooiste creaties van eigen fantasie. Toen was het tijd om de nagels te lakken en zich mooi te maken met ruim assortiment make-up. En verkleden als echte diva´s hoorde er natuurlijk ook bij. Als klap op de vuurpijl nog een fotoshoot, nou dat was helemaal top!!!! Iedereen was buitengewoon enthousiast en hoor na afloop alleen maar positieve geluiden. Sabine, je hebt het ook fantastisch georganiseerd, het was heel relaxed en wij danken jullie van harte.