Discokist

Met een kist vol discokleding en accessoires, echte discolichten en de mogelijkheid om op te treden wordt dit feest een echte knaller! We hebben een limbostok, een flessendraaispel, een heuse discoquiz, memoriespel en het spel “Raad je plaatje” toegevoegd, dus vervelen zullen de kinderen zich zeker niet! Natuurlijk vindt u in het draaiboek nog vele suggesties om het feest zo feestelijk mogelijk te maken! Dus swingen maar!

Deze kist is geschikt voor kinderen van 5 t/m 10 jaar.

Reactie Plaatsen

 1. Edith 17 feb 2020 at 20:09 · Beantwoorden

  We hadden onze dochter erop voorbereid dat ze zelf de disco zouden opbouwen tijdens het feestje. Alles donker maken, ramen afplakken, oefenen met limbo-dansen, disco brillen knutselen, veel ballonnen opblazen, verkleden en uiteindelijk; dansen en kleine showtjes geven voor elkaar. Het was een echt een discofeest met een spontane polonaise tot slot.
  Super fijn dat je deze middag voor ons kon begeleiden, dat nam alle voorwerk uit handen en wij konden mee dansen ;-).

 2. Femke willemsen 14 sep 2014 at 21:46 · Beantwoorden

  Voor de zevende verjaardag van onze dochter hebben we de discokist gehuurd. Woonkamer donker gemaakt door vuilniszakken en donkere doeken voor de ramen te hangen, meubels aan de kant, de bijgeleverde discolampen waren fantastisch dus we hadden een echte disco. Boven was de kleedkamer, de verkleedkist was goed gevuld, dus voor ieder wat wils! Het limbodansen, de discoquiz, balonnenspel, het was allemaal leuk. En steeds weer een nieuwe outfit aan natuurlijk!
  Super bedankt Sabrina’s voor dit onvergetelijke feest!

 3. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:27 · Beantwoorden

  Wat een super goed discofeest hebben wij gevierd! Zo professioneel en compleet! De prijs meer dan waard! Wie weet tot volgend jaar! Fam. Kleef

 4. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:20 · Beantwoorden

  09-04-2011
  Hallo Sabrina, We vonden het een geslaagd feestje van onze dochter Marissa. Het was zo leuk versierd in jullie Atelier en gezellig was het ook wel met het oefenen van de danspasjes en alle andere activiteiten. We vonden alleen aan het eind dat al die ouders een beetje te lang gewacht hebben na de tweede optreden voordat ze de kinderen kunnen meenemen omdat de diploma┬┤s nog uitgedeeld moeten worden. Maar voor de rest was het top hoor!

 5. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:18 · Beantwoorden

  Hoi Sabrina, op 6 april heeft Ylva haar 8ste verjaardag thuis gevierd met een discodansfeest voor 11 meisjes en 1 jongen, iedereen vond het super, er werd gedanst op Lady Gaga en een fotolijstje geschilderd. De ouders hebben genoten van de dansvoorstelling, kortom super een echte aanrader.