Indianenkist

Het is een hele bijzondere dag! Vandaag wordt er door Opperhoofd Roodborst gekeken welke kinderen zich een echte indiaan mogen noemen. Zijn jullie er al helemaal klaar voor?
De kinderen, verkleed als indiaan, moeten een aantal proeven doorstaan; buffels vinden, een paardenrace, jagen, een dromenvanger maken, dansen op indianenmuziek etc. Zullen zij voor hun indianen examen slagen? Zo ja, dan heeft u na vandaag een echte indiaan in huis!
De grote tipitent, dromenvanger en indianenkleden toveren uw huis om tot een echt indianendorp!

Deze kist is geschikt voor kinderen van 4 t/m 8 jaar.

Reactie Plaatsen

 1. petra 24 apr 2014 at 18:45 · Beantwoorden

  Hoi Sabrina,

  Het was een super feestje! Ik had een groepje van jongens en meisjes van 6 jaar voor het indianenfeest. Ze hebben het allemaal naar hun zin gehad. De outfits zijn geweldig! De kist zat zo vol met spellen/ activiteiten dat we niet eens alles hebben kunnen doen. Zeker een aanrader en we komen zeker terug.

  Groetjes
  Petra

 2. Sacha 29 jan 2014 at 15:40 · Beantwoorden

  ‘Als ik zes word wil ik weer een Indianenfeest! ‘, zei mijn dochter na afloop van haar eerste kinderfeestje. Zowel de jongens als de meisjes waren erg enthousiast. We hadden zes spelletjes uitgekozen voor het ‘Indianentoernooi’ en na afloop doken alle Indiaantjes met hun diploma en zelfgemaakte nibbit-ketting de tipi in. Het draaiboek van Droomwolk is super handig en ik vond het al een feest om vooraf alle kisten open te maken en te zien wat voor prachtige kleding en attributen erin te vinden zijn. Een grote pluim!

 3. Inès 05 jan 2014 at 20:25 · Beantwoorden

  Toen mijn dochter 8 jaar werd wilde zij de indianenkist huren voor haar feestje. Ik had mijn twijfels of het bij 8-jarigen nog in de smaak zou vallen, maar ik heb me geen zorgen hoeven maken. Iedereen verkleedde zich, deed mee met de spelletjes en klom vol enthousiasme op de iets wat te kleine skippy-paarden. Juist dikke pret!

 4. Nienke 10 apr 2013 at 21:39 · Beantwoorden

  Wat een feest!!! Ons hele huis omgebouwd tot echt indianendorp! De aankleding, opdrachten, kleding alles met zoveel liefde en aandacht gemaakt. Onvergetelijke verjaardag voor alle kindjes maar ook voor de twee ouders! Uniek en ongekend mooi. Hartstikke bedankt, volgend jaar weer een kist!

 5. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:16 · Beantwoorden

  Hoi Sabrina,
  Nou we hebben weer genoten van de super leuke themakisten. Op 1 april een indianen feest en op 31 mei een piratenfeest het was weer helemaal super. Het feest begint al als de kinderen in de in stijl versierde kamer binnen komen en dan hebben we het nog niet eens over het verkleden en alle leuke spelletjes die erbij zitten. De kinderen hebben het er nog steeds over. Bedankt en tot volgend jaar!

 6. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:10 · Beantwoorden

  13-10-2011 Mateo 5 jaar!
  De kist(en) waren helemaal top; het was een superfeest en de kinderen vonden echt alle aangeboden spelletjes leuk! Zeer de moeite waard en iedereen aan te raden!