Kabouter-elfenkist

Kabouter Lars en eenhoorn Safira gaan het bos in op zoek naar mierikswortel, voor een heerlijk soepje. Mierikswortel is echter alleen maar te vinden in het tuintje van de gemene heks Grisella.
Dit belooft een spannend avontuur te worden, met vooral hele leuke opdrachten zoals ringgooien om de hoorn van Safira, het knutselen van een vlinder, eenhoorntje prik, een kabouter & elfenmemorie, zingen en een dansje horen er natuurlijk ook altijd bij.
Het zien van de kinderen in die schattige kabouter en elfenpakjes doen uw hart vast en zeker smelten! Natuurlijk is er ook een papa-kabouterpak en een mama-elfenjurk!

Deze kist is geschikt voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.

Reactie Plaatsen

 1. Oksana Salomons 22 mrt 2016 at 20:56 · Beantwoorden

  Het was zeer geslaagd feestje. Alle elfjes waren enthousiast om eenhoorn Safira te bevrijden. Wij hebben niet gemerkt hoe 3 uur voorbij zijn gevlogen. Leuke spelletjes, mooie decoraties, knutselactiviteit, schminken, omkleden. Kortom een aanrader!

 2. Bianca Kapoen 05 dec 2014 at 11:10 · Beantwoorden

  Dank je wel Sabrina en hulp van Marieke voor het super Kabouter Elfen feest van Estelle voor haar vierde verjaardag welke heeft plaatsgevonden op de locatie van de Kameleon. Lekker vertrouwd voor de kids die hier al wekelijks komen. De kids zijn uitermate vermaakt met een speurtocht, knutselen, spelletjes en de mini disco aan het einde van de dag. De kids spraken er vol lof over. Dank je wel!

 3. Laura 15 jul 2014 at 09:02 · Beantwoorden

  Was even verrast door de hoeveelheid spullen die ik op kwam halen, maar eigenlijk kan dat ook niet anders. Alles was compleet verzorgd met leuke idee├źn voor spelletjes en knutselen. Zelfs muziek en serviesgoed voor lunch. Meiden hebben genoten! Bedankt

 4. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:09 · Beantwoorden

  Hoi Sabina,
  Op 5 oktober 2011 hebben we het verjaardagsfeestje van Julian gevierd met 6 vrolijke kabouters en 1 lief elfje. De kinderen vonden het geweldig om zich te verkleden en met papa als “Kabouter Plop” was het feest compleet: ze hingen aan zijn lippen! De kisten staan elke keer weer garant voor een geslaagde (en gevulde) middag, we kijken nu al uit naar het volgende feestje!!

 5. Chris 10 sep 2012 at 20:24 · Beantwoorden

  Gisteren was onze dochter jarig en door droomwolk is het een top feest geworden