Prinsessenkist

Wanneer de heks hoort dat Prins Phillipe op het punt staat om met zijn mooie Prinses Anna te trouwen tovert zij Prins Phillipe om in kikker. Prins Phillipe kan alleen maar gered worden door prinsesjes die de opdrachten van de heks vervullen. Wanneer de kinderen de brief van Prins Phillipe gelezen hebben veranderen zij in echte prinsessen. Er zijn 10 opdrachten te vervullen waaronder de muiltjesrace lopen, de vragen van de prinsessenquiz goed beantwoorden, het kastelenspel volbrengen, de appeltjes weer in de boom terughangen en tot slot thee drinken als een echte prinses. Ook wordt er nog een spiegel geknutseld.
Kunnen de prinsesjes ervoor zorgen dat Prins Phillipe toch nog met zijn Prinses Anna kan trouwen?

Leeftijd: 4-6 jaar (Voor wat oudere meiden hebben wij de 1001-nacht-kist)

Reactie Plaatsen

  1. Nicole Nederend 26 mrt 2015 at 18:55 · Beantwoorden

    Bedankt voor de leuke en gezellige middag Sabrina! We zijn erg blij dat je ons geholpen heb met het feestje van onze dochter. Je had de kinderen goed in de hand en je bleef ze boeien waardoor geen één kind zich verveelde. Dank je wel!

  2. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 19:42 · Beantwoorden

    9-5-2012
    Milou werd 4 en we vierden dat met een paar vriendjes, vriendinnetjes en haar broertjes met de superleuke creatieve prinsessenfeestkist. Ook aan de jongens was gedacht in de vorm van o.a. prinsenoutfits. De kinderen vonden het verhaal erg spannend: ze moesten de prins die in een kikker veranderd was door een heks helpen om weer in een Prins te veranderen. De opdrachten waren erg leuk, creatief en goed te doen, ook voor 4-jarigen. Grote hilariteit ontstond er bij de prinsessen/prinsenmuiltjesrace, het netjes theedrinken en de kikker kussen (met lippenstift op). Droomwolk bedankt voor een geheel verzorgd feesje!