Atelier

Droomwolk heeft vanaf september 2014 een nieuwe plek op industrieterrein de Liesbosch in Nieuwegein, slechts 10 minuten rijden van Utrecht af. We hebben een prachtig atelier voor al uw kinderfeestjes, creatieve workshops, vrijgezellenfeestjes, vriendinnenavonden, bedrijfsuitjes en nog heel veel meer. Zin om een avond lekker laagdrempelig te ‘crea-bea-en’ kan ook! Geef u dan op voor een van onze Droomavonden.

Wij delen ons pand en werken samen met Uitjedakfotografie en Bake ’n Make. Alexandra is fotografe en maakt prachtige foto’s maar geeft daarnaast ook fotografie workshops in onze eigen fotostudio. Tera mag met recht ’the artist’ van Uitjedak genoemd worden na haar 10de plek op het WK bodypaint en de 1ste prijs op Painthopia afgelopen mei in Engeland. Reken maar dat ze raadt weet met mooie kindergezichtjes of uw bedrijfslogo!

Bake ’n Make is het bedrijf van Ilse. Bij haar kun je terecht voor de meest wonderbaarlijke en heerlijkste taarten, cupcakes en koekjes op bestelling. Ook geeft zij workshops taarten en cupcakes decoreren.

U kunt ons bij ons terecht voor allerlei workshops als het gaat om creativiteit, fotografie, taarten, bodypaint etc.
Geschikt voor individuele personen, maar ook groepen, bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestjes, babyshowers etc. Natuurlijk is er de mogelijkheid om activiteiten te combineren!

Wilt u zelf of met een vriendin een creatieve workshop volgen, houdt u dan de workshopagenda in de gaten! Droomwolk verzorgt tijdens alle workshops op locatie koffie/thee/limonade en wat lekkers te snoepen!

Het Droomwolkatelier is vanaf heden ook te huur. Heeft u interesse stuur dan een mailtje: info@droomwolk.com.
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het Droomwolk Atelier zoek Droomwolk op via Facebook en ‘vindt ons leuk!’.