Workshops

Bent u op zoek naar een leuk creatief verjaardagsfeestje voor uw zoon of dochter, zoekt u een gezellige activiteit voor uw personeelsfeestje of heeft u zin in een leuke avond creatief bezig zijn waarbij u nieuwe mensen kunt ontmoeten… dan regelt Droomwolk dit voor u!
Droomwolk verzorgt allerlei creatieve workshops voor kinderen en volwassenen bij u thuis op locatie of in ons Droomwolk Atelier in Nieuwegein.

Creatieve kinderfeestjes

Droomwolk heeft verschillende creatieve Doekisten waar wij bij u thuis of in ons Droomwolk Atelier ook de feestje uit organiseren! Bij binnenkomst is er tijd om wat lekkers te eten en drinken, het uitpakken van de cadeautjes en om natuurlijk even te zingen. Na een korte uitleg over de workshop gaan we gezellig aan de slag. Er zijn leuke voorbeelden en de kinderen worden geholpen door de Droomwolk begeleiding. Wanneer Droomwolk de workshop bij u thuis komt organiseren, dient u zelf het eten en drinken alleen nog te verzorgen. Komt u het feestje in het Droomwolk Atelier vieren dan verzorgt Droomwolk het eten en drinken. Na afloop gaan de kinderen, vaak erg trots, met hun eigen creatie naar huis!

Voor de volwassenen onder ons heeft Droomwolk verschillende creatieve workshops op het programma! Van mozaïeken tot haken; Droomwolk organiseert dit voor u. Neem een kijkje in de Workshopagenda of bel of mail gerust wanneer u een workshop op locatie wilt organiseren.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan zeker contact met ons op!