Bruiloft & partij

Het is bijna zover, de grote dag! Bruiloft, jubileumfeest van opa of oma of zijn jullie 25 jaar getrouwd… Heeft u de locatie, muziek, trouwauto, kleding, gastenlijst allemaal al geregeld? Dan is het nu tijd om te bedenken wat u voor de kleinere gasten kunt organiseren!

Kinderen maken vaak een groot onderdeel uit van zo’n belangrijke feestdag. Of dat nu is omdat uw omgeving kinderen heeft die meekomen of omdat u zelf kinderen heeft die een belangrijke rol in het geheel hebben. Kinderen kleuren de dag!
Droomwolk zorgt dat de kinderen het ook naar hun zin hebben en dus een aanvulling worden op jullie dag!

Er zijn tal van mogelijkheden:

 • Droomwolk neemt een van de themakisten mee bv. de discokist en organiseert voor de kinderen een discomiddag incl. een knutselactiviteit.
 • Vaak bevinden trouwlocaties zich in de meest schitterende omgevingen. Maak hier gebruik van! Kinderen vinden het vaak heerlijk om buiten een frisse neus te halen en zijn daarna ook weer een stuk rustiger. Droomwolk neemt een speurtocht mee.
 • Knutseltafel. Een bloempotje pimpen waar zaadjes in gepoot kunnen worden, echte liefdesschilderijen schilderen, een spiegeltje mozaïeken, kleurplaten, noem het maar op. Droomwolk zorgt dat de kids zich vermaken.
 • Schmink en glittertattoo’s. Droomwolk heeft al heel wat gezichten geschminkt en tattoo’s gezet. Altijd een feestje voor kinderen!
 • Groepswerken voor het bruidspaar. Droomwolk neemt in overleg een super grote bloempot mee en gaat deze met de kinderen voor het bruidspaar beplakken met mooie tegeltjes. Of… wij nemen een groot schildersdoek mee en gaan speciaal voor het bruidspaar en mooi doek schilderen. Een mooi aandenken voor het bruidspaar van de kinderen!

Belangrijk om wel te vermelden is dat Droomwolk geen oppasservice is. Kinderen moeten het leuk vinden om met ons mee te doen, ze zijn het niet verplicht! Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om de kinderen te prikkelen en uit te nodigen, maar de verantwoordelijkheid blijft altijd bij de ouders zelf.

Reactie Plaatsen

 1. Erik & Marije 09 jul 2019 at 11:59 · Beantwoorden

  Droomwolk heeft ons feest helemaal compleet gemaakt. Ons uitgangspunt was om een feest te organiseren waarbij zowel de ouders als de kinderen een leuke en ontspannen middag zouden hebben. Dat is mede dankzij de hulp van Droomwolk heel goed gelukt. Alle knutselwerkjes gingen aan het eind van het feest mee naar huis en we kregen na afloop veel positieve reacties op de leuke activiteiten die we voor de kinderen hadden georganiseerd.
  Ook de afstemming vooraf verliep erg soepel. Droomwolk ontzorgt en denkt goed mee!

 2. Arjan en Jeske 05 jul 2017 at 09:58 · Beantwoorden

  Op onze bruiloft heeft Droomwolk gezorgd voor vermaak voor onze 25 kleine gasten. Alles was mogelijk en in overleg kwamen we tot een spelletjesparcours en het maken van schilderijen. Op de dag van de bruiloft heeft Droomwolk echt fantastisch voor alles gezorgd. De kinderen hebben genoten zodat wij lekker konden kletsen maar daarnaast zorgden al die knutselende en spelende kinderen ook gewoon voor een echte feestsfeer. Als je droomwolk laat komen, heb je echt nergens meer omkijken naar en krijg je al je bruiloftskinderen weer schoon terug na een schilderbeurt (dat lukt me thuis nou nooit). Kortom, onze bruiloft was onze bruiloft niet geweest zonder de fantastische inzet van Droomwolk. Nogmaals bedankt!

 3. Niels & Nicole 28 jul 2016 at 08:54 · Beantwoorden

  Wij hebben Sabrina ingehuurd op onze bruiloft en dit was super. De kindjes hebben genoten zodat wij even heerlijk met onze gasten konden borrelen. Wij adviseren zeker aan om Sabrina in te huren. Wij waren erg blij met Droomwolk!

 4. van balen 14 jun 2016 at 09:46 · Beantwoorden

  Wij hebben Droomwolk ingeschakeld om de kinderen te vermaken tijdens een groot feest ter gelegenheid vd 65ste verjaardag van onze ouders. De dames waren op tijd en hebben de kinderen 4 uur lang goed vermaakt. Wij hebben ons er geen moment mee hoeven te bemoeien, alles liep erg soepel en de kids hadden het enorm naar hun zin.
  Vooral het gezamenlijk door de kids gemaakte schilderij viel in de smaak bij de jarige job!!