Bedrijfsfeest

Terwijl uw personeel op de mountainbike stapt voor een tocht door het bos of op speurtocht gaat door een nieuwe stad, zorgen wij dat er voor de kids ook wat leuks te beleven is! Ook bij de opening van uw nieuwe bedrijf of bij het bezoek van Sinterklaas aan uw bedrijf is Droomwolk van de partij.
Droomwolk maakt een programma op maat. Er is van alles te bedenken… Gaat u naar het bos dan zorgen wij voor een spannende indianenmiddag met speurtocht en heeft u een restaurant afgehuurd dan zorgen wij voor een bijpassend programma in het zaaltje dat daar speciaal voor ons geregeld is. Wij nemen onze schmink en glittertattoo´s mee, een thema of workshopkist en zorgen dat het voor de kids ook een leuke dag wordt!

Klik op reserveren voor meer informatie of mail naar .

Reactie Plaatsen

 1. Angelique - activiteitencommissie NVM 20 dec 2016 at 13:59 · Beantwoorden

  Al zoekende naar een leuke knutselactiviteit voor in november kwam ik terecht bij Droomwolk. Gelukkig! Want wat is het fijn samenwerken met Droomwolk.

  In november hebben we bij Droomwolk twee avonden met collega’s geknutseld aan een houten kerstboom of aan een mooi mozaïek dienblad. Tevreden collega’s en een tevreden activiteitencommissie. Fijne begeleiding, lekkere hapjes en supergezellig.

  Afgelopen zaterdag was Droomwolk bij ons op kantoor om te knutselen met de kinderen tijdens ons familie-kerstfeest. En een feestje was het! Alle kinderen (zo’n 40 stuks) hebben houten kerstboompjes zelf in elkaar getimmerd, geverfd, versiert (glitter all over the place :-)). Alles tot in de puntjes verzorgd: van tafelkleden en knoeischorten tot kleurplaten en feestmutsjes en alles ertussenin. Iedereen was erg enthousiast en heel blij met de zelfgemaakte creaties. Het was ook een leuk gezicht, al die kerstboompjes die stonden te drogen om later mee naar huis te kunnen.

  Wij gaan zeker nog eens knutselen met Droomwolk! Denk dit voorjaar al, om vogelhuisjes te knutselen 🙂

 2. Susanne - Spruyt hillen 08 sep 2015 at 10:53 · Beantwoorden

  Hallo Droomwolk,

  Bedankt voor de super gezellige en creatieve middag/avond die jullie verzorgd hebben tijdens onze bedrijfsbarbecue! Dankzij jullie hebben we er een mooi feestje van kunnen maken met vele blijde en ook geschminkte gezichtjes.

  Hopelijk tot een volgende keer!

  Groetjes Susanne
  Spruyt hillen bv

 3. Chantal Schalkx 11 mrt 2015 at 11:20 · Beantwoorden

  Hallo Droomwolk,

  Namens de organisatie van de Open Dag IGZ/IJZ van afgelopen zaterdag wil ik jullie hartelijk danken voor jullie aanwezigheid.
  We hebben van veel mensen gehoord dat ze het leuk vonden dat er voor de kinderen iets te doen was en dat de droomvangers inmiddels boven de bedden hangen. (wat leuk met al die poppetjes en die doppen! Was iets wat ik regelmatig heb gehoord).

  Nogmaals hartelijke dank!
  namens de organisatie van de Open Dag,
  Chantal