Verhuizen! Maak me los! ;)27 juni 2016

Met ingang van half September krijgt Droomwolk een nieuwe plek! Mijn liefdevolle collega’s en ‘pandverhuursters’ Alexandra en Tera hebben hun eigen pand gekocht en natuurlijk gaat Droomwolk mee. Gelukkig hoeven we niet heel ver maar diegene die al eens bij ons zijn geweest, weten dat Droomwolk op de 1ste verdieping zit en best heel veel spul heeft staan. Dat wordt trap op en trap af, blokje om, trap op en weer af… een goede conditietraining zullen we maar denken…

Om te zorgen dat we iets minder vaak die trap op en af hoeven, heb ik zojuist 2 nieuwe workshopavonden op de agenda gezet! Het worden geen uitgebreide instructieworkshops maar van alles door elkaar, een soort Droomavonden! Je kunt dus zelf kiezen of je komt plakken/mozaïeken
/windgongen maken/creatieven met stof etc. Dus… wie maakt me los;)! Check de workshopagenda nu en reserveer je plekje nu! Speciaal voor de gelegenheid nu 5,00 korting! Mail: info@droomwolk.com