5 in 1 Droomfeestje voor Kinderen

-Tijdens dit 5 in 1 Droomfeestje gaan we…
1. Cadeautjes uitpakken
2. Een plakje cake versieren en zingen
3. Schilderen op doek
4. Spelletjes spelen
5. Glittertattoo’s plaatsen!

De jarige mag het thema kiezen waarin geschilderd gaat worden maar er mag natuurlijk ook vrij geschilderd worden. De kinderen krijgen allemaal hun eigen schildersdoek op een echte schildersezel. Mocht de jarige een thema kiezen dan zorgt Droomwolk voor voldoende voorbeelden die omgetrokken kunnen worden met behulp van carbonpapier. Daarna mogen de kinderen hun eigen getekende schilderij inschilderen. Natuurlijk mag het schilderij, desgewenst, nog flink gepimpt worden met steentjes, stickers, lintjes en nog heel veel meer poes pas om het zo prachtig mogelijk te laten worden.

Aangezien de ene kunstenaar binnen een half uur klaar is en de andere kunstenaar na een uur nog niet, mogen ze na het schilderen spelletjes gaan spelen. Van wiek gooien tot sjoelen tot memorie en blik gooien. Er staan altijd 5 verschillende spellen die ze kunnen spelen. Tijdens het spelen van de spelletjes worden ook de glittertattoo’s naar keuze geplaatst.

Cadeautjes geven en uitpakken, plakje cake versieren en opeten, schilderen op doek op een echte schildersezel, spelletjes spelen en een glittertattoo uitkiezen… 5 te gekke dingen op 1 kinderfeestje, als dat geen Droomfeest is…

Duur: Ongeveer 2, 2,5 uur.
Leeftijd: Vanaf 6-7 jaar t/m …

Reactie Plaatsen