Beauty voor Kinderen

Borstels, knipjes, speldjes, spiegels, oogschaduw, lippenstift, nagellak, haarbanden, föhn, krultang, mascara en nog heel veel meer. De dames kunnen zelf aan de slag!

Bij binnenkomst staat er voor iedereen een spiegeltje klaar, de spullen staan uitgestald. Van top tot teen kunnen de meiden zichzelf nog mooier maken dan dat ze al zijn! Tussendoor is er tijd voor de parfumquiz en/of het grote tasjesmemory en kunnen er fotolijstjes geschilderd worden.
Er wordt een spiegeltje versierd en natuurlijk worden er daarna mooie foto´s gemaakt door de paparazzi. Aan het eind van het feestje kunnen de meiden over ‘de catwalk’ evt. met aanwezigheid van hun ouders als publiek.

U kunt de Beautykist huren of gebruik maken van Droomwolk en het hele feestje laten organiseren!
Een leuke aanvulling wellicht is de grote verkleedkist. Deze is evt. los bij te huren.
Duur: 3 uur, (incl. het geven van de cadeautjes en wat te eten en drinken)
Deze doekist is geschikt voor kinderen van 6 t/m 10 jaar

Droomwolk kan ook een fotoshoot voor u organiseren. Een professionele fotografe, Alexandra Bakker van Uitjedakfotografie komt bij u thuis, in het Droomwolk Atelier of op uw eigen gekozen locatie. Zij komt een uur lang en maakt een echte fotoreportage. Na het feestje stuurt zij de foto´s op een cd-rom naar u op.
Kosten: 50,00 incl. 1 cd-rom met daarop alle foto´s.

Reactie Plaatsen

  1. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:13 · Beantwoorden

    Helemaal super!! De meiden hebben genoten, bedankt voor je hulp Sabrina!!Vooral het nagellakken en de modeshow vonden de dames fantastisch, had nog best een paar uur mogen duren.