Mozaïeken voor Kinderen

Tijdens dit feestje gaan de kids hun eigen spiegel mozaïeken.
Wanneer u de kist huurt, kunt u met behulp van het materiaal en het uitgebreide draaiboek zelf aan de slag. Natuurlijk kunt u ook 1 van de ervaren Droomwolkbegeleidsters vragen jullie te komen helpen.

De kids kunnen kiezen uit een mooie vierkante/strakke spiegel of een Oosterse Spiegel.
Ze krijgen uitleg over de verschillende soorten materialen(glas en tegelmozaiek) en technieken en mogen daarna zelf aan de slag. Ontzettend leuk om te zien hoe iedere spiegel uiteindelijk echt zijn eigen vorm krijgt! De lijm moet alleen wel 24 uur drogen en kan dan pas gevoegd worden. Natuurlijk zorgt Droomwolk er voor dat de kinderen een voegbeschrijving en een zakje voegsel mee naar huis krijgen.
Daarnaast gaan ze allemaal met een mozaiekdiploma naar huis en is er voor de jarige nog een kleinigheidje!

Duur: 2,5 uur
Deze doekist is geschikt voor kinderen van 7 t/m … jaar

Reactie Plaatsen

 1. Nancy 26 apr 2016 at 19:44 · Beantwoorden

  Zeer veel dank voor het fantastische kinderfeestje en het in vervulling laten gaan van de wens van mijn zoontje :-). Alle kinderen hebben een super leuke middag gehad en waren stuk voor stuk erg trots op hun eigen creatie!
  Kortom een zeer geslaagd kinderfeest!

 2. Sander van der Valk 02 mei 2013 at 09:40 · Beantwoorden

  De 8e verjaardag van onze dochter gevierd met Mozaïken en 7 meiden. Helemaal top!! Genoeg materialen, prima uitleg…..en wij hadden een lekker zonnetje dus lekker buiten mozaïken. Prima service vooraf, achteraf. Dank!

 3. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:08 · Beantwoorden

  Sabrina, wat was het weer goed geregeld! Voor de tweede keer kwam je bij ons, leuk dat de meiden je ook herkende! Het was weer erg gezellig en wat hebben de meiden mooie dingen gemaakt. Kreeg zelf ook helemaal zin om een keer te mozaieken dus dat ga ik nog eens regelen met vriendinnen. Blijf lekker door gaan want ik sluit een derde keer helemaal niet uit 🙂 Groetjes en Dank je wel, Eva en Rachel Lavooij