Griezelkist

Omstreeks 1839 heeft er op de plek waar zich het feestje van de jarige plaatsvindt een oud landhuis gestaan. Het landhuis bezat een prachtige tuin die jarenlang met veel liefde werd onderhouden door de tuinman. Toen de eigenaar overleed, erfde een verre neef het landhuis met alle gevolgen van dien. De tuinman werd op staande voet ontslagen zonder geldige reden. Van de tuinman heeft nooit iemand meer iets vernomen. Maar vanaf de dag dat hij ontslagen werd gebeurde er in en om het landhuis vreemde dingen…

Een feestje vol spanning! De kinderen moeten over stalen zenuwen beschikken omdat zij zijn ingehuurd om het landhuis weer vrij te maken van alle vreemde en griezelige praktijken!

Leeftijd 7-10 jaar

Reactie Plaatsen

 1. Monique (en dochter Britt) 17 okt 2013 at 20:58 · Beantwoorden

  Lieve Sabrina,

  Via deze weg willen wij (en eigenlijk ook alle kids die op het feestje waren) je bedanken voor het super feestje! Geweldig spannende en leuke dingen gedaan…een echt griezelfeestje met af en toe een rilling en bovenal heel veel plezier en gezelligheid!!

  Nogmaals dank en wij kijken nu al uit naar het feestje van Fenna.
  Kus uit Odijk

 2. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:25 · Beantwoorden

  Wat een leuk feestje hebben wij gevierd! Wij zijn voorlopig helemaal in halloween-stemming. En gelukkig niet te eng voor de jonkies!
  Bedankt voor de flexibiliteit! Fam. Boonen