Toverschoolkist

Het is weer zover! Ieder jaar wordt er op de ´Hogeschool van Toverkunst´ gezocht naar de beste heksen en tovenaars van het land. Iedereen die zich opgeeft voor de grote tovenaarswedstrijd moet zeer goed getraind zijn en bereid zijn, moeilijke, grappige, leuke en rare opdrachten te vervullen! Eens kijken wie er bij een van de beste heksen of tovenaars van het land hoort! Met de Toverschoolkist gaan de heksen en tovenaars pompoenkegelen, eten ze muizen, vliegen ze op bezems etc… Kortom 10 leuke proeven waarbij de kinderen hun toverkwaliteiten kunnen laten zien. Belangrijk om te weten; Al het leuke van de toverwereld hebben we in deze kist gestopt en al het enge hebben we lekker weggelaten! De kist is dus zeer geschikt voor de wat jongere ´tovenaars´ onder ons! Natuurlijk zit er ook genoeg decoratiemateriaal in de kist om ervoor te zorgen dat u uw huis in een heuse Toverschool kunt omtoveren.

Leeftijd: 4-7 jaar

Reactie Plaatsen

 1. Erika 20 mrt 2016 at 12:38 · Beantwoorden

  Wat een aanrader voor een compleet themafeest thuis!

  Voor onze dochter van 6 jaar waren wij op zoek naar de invulling van een kinderfeestje bij ons thuis. Al snel zijn we gekomen tot het idee van een themakist. Maar waar en bij wie haal je die? Er is veel in de markt op dit gebied en wij zijn uiteindelijk bij Droomwolk terecht gekomen. Wat een groot succes!

  De kisten zijn zeer compleet. Aan alles is gedacht: een draaiboek met 10 uitgebreide spellen in het thema, verkleedkleding voor kinderen en 2 volwassenen, versiering voor in huis tot op detail, en zelfs borden, bestek en een tafelkleed. Het ontbrak aan niets. De kisten zijn naast compleet ook fris en schoon. De kleding is erg mooi en met de hand gemaakt. Je ontvangt alles netjes gewassen en fris in een box.

  Samen met 7 kindjes hebben wij genoten van dit super leuke themafeest! Een aanrader voor een bijzonder feestje thuis.

  Erika

 2. Ilse van Schaik 14 nov 2014 at 11:30 · Beantwoorden

  Zaterdag 1 november hebben we voor onze dochter Anne van 5 een toverschoolfeestje georganiseerd. De donderdagavond daarvoor hebben we 2 themakisten op mogen halen. De kisten zijn erg compleet en aan alles is gedacht. De vriendjes van onze dochter vonden het een fantastisch feestje. Alleen al de versieringen die ons huis echt hebben omgetoverd tot een toverschool vonden ze heel spannend. Er wordt een draaiboek meegeleverd inclusief 10 spelletjes waarvan wij er uiteindelijk maar 3 hebben gedaan in 3 uur tijd omdat de kinderen het muizenhappen, het vliegen op een echte bezemsteel en het knutselen van hun eigen toverstokken al helemaal fantastisch vonden. We hebben het enorm naar ons zin gehad. Een echte aanrader!

 3. Chantal Schalkx 21 aug 2013 at 11:57 · Beantwoorden

  Hallo Sabrina,
  Wij hebben mede dankzij de verkleedkist een leuk feest gehad voor onze dochter die 6 jaar werd. Ze had jongens en meisjes uitgenodigd en met de Toverschoolkist hadden we ineens allemaal tovenaartjes in huis. De spelletjes waren bekend, maar toch anders en dat maakt het volgens mij allemaal extra leuk. Ook de versiering die meegeleverd werd was erg leuk (hoewel die spin door mij erg groot gevonden werd :))
  Nogmaals dank! Groet, Chantal

 4. Nienke 10 apr 2013 at 21:44 · Beantwoorden

  Met afgeplakte ramen, spookmuziek alvast aan, kwamen de kinderen uit school bij ons thuis. De spanning zat er goed in! Toen ze het huis zagen met geweldige aankleding was het helemaal top. Vliegles op bezemstelen door de straten, wratten plakken en knutselen altijd fijn. Alles was weer met zoveel liefde en aandacht gemaakt, dan kan het ook niet anders dan dat het weer geweldig was. Bedankt!!

 5. Nienke 25 mrt 2013 at 21:02 · Beantwoorden

  Wij hebben voor de 7e verjaardag van onze dochter een Toverschoolfeestje georganiseerd. Het was fantastisch!! De Toverschoolkist is leuk voor jongens en meisjes en zeer compleet, met verkleedkleren, versiering voor het huis, spelletjes en een heel handig draaiboek. Het is echt een aanrader! We gaan zeker nog eens een kist huren.

 6. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:29 · Beantwoorden

  19-2-2010
  Hallo Lenny en Sabrina
  Ik heb nu voor de tweede keer een kist bij jullie gehuurd en dit was wederom een groot succes! Echt alles zit in jullie kist!
  Het verhaal en de opdrachten sloten goed aan bij de leeftijd van de kinderen en ook de verkleedkleren waren netjes verzorgd!
  Ik weet jullie volgend jaar WEER te vinden!
  Dank jullie wel! Elsa

 7. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:11 · Beantwoorden

  1-10-2011
  Een geweldige kist en aan alles was gedacht.
  Een feestje voor de ouders om te ontdekken wat voor moois uit de kisten getoverd werd. Onze dochter van vijf en haar vriendinnen hebben enorm genoten. Bedankt

 8. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 19:50 · Beantwoorden

  23-1-2012
  Hallo Sabrina,
  Wat een feest om zo´n leuke kist haha twee kisten te mogen ontvangen het was net een kado dat we mochten ontdekken. We hebben ontzettend genoten en waren reuze heksen geworden. Dank je wel.
  groeten van Evie en Saskia