Piratenkist

Een kist voor stoere piraten! Wie durft het aan om met kapitein Houtenpoot op zoek te gaan naar de schat? Door het uitvoeren van allerlei opdrachten verzamelen de piraten stukken van een schatkaart. Ze moeten op zoek naar de tikkende krokodil, goudklompjes opgraven, kanonskogels schieten, praten met Coco de papegaai en nog veel meer spannende opdrachten. Tussendoor maken ze hun eigen piratenhoofddoek. Alle materialen en benodigdheden voor het feestje worden bijgeleverd. U hoeft echt alleen nog maar het eten en drinken te organiseren!
Een feest vol spanning en avontuur. Zijn de piraten er klaar voor??

Deze kist is geschikt voor kinderen van 4 t/m 8 jaar.

Reactie Plaatsen

 1. H-10 11 jan 2016 at 22:10 · Beantwoorden

  Beste Sabrina,
  dank voor de mooie piratenkisten; onze zoon (5jr) had een geweldig piratenfeest dankzij jouw draaiboek en attributen; zowel de jongens als de meisjes vonden het erg leuk.
  Alles was super verzorgd en uitgebreid, van aankleding tot tips en adviezen.
  na ongeveer 1.5 uur was de concentratie op en hebben we de laatste opdrachten-kaarten overgeslagen zodat we snel de schat konden zoeken; iedereen exciteer. Daarna heerlijk op de bank met zijn allen stukje piratenfilm gekeken terwijl wij ouders de piraten-worstelbroodjes klaarmaken en de tafel dekten; ging heel relaxed allemaal zo.
  Dank voor dit geweldige feestje!

 2. Nathalie 12 mei 2013 at 17:06 · Beantwoorden

  Vrijdag 19 april hebben we het feestje van Alec gevierd met de Piratenkist van Droomwolk. Er waren 6 jongens en 2 meisjes. Na het uitpakken van de cadeaus op de piratenmuziek begon het spannende avontuur en gingen we ons allemaal verkleden. Voor de meisjes zaten er 2 elfenpakjes bij waar ze helemaal blij mee waren (Dank Sabrina!). Het zag er feestelijk uit met de kist en alle versierspullen. De 10 spellen waren erg leuk en geschikt voor de leeftijd van onze piraatjes (4 – 6 jaar). De jarige vond de houtenbeenrace, en het kogelschieten het leukste, want hij houdt van lekker actief zijn. Bij de jongste kinderen viel de papegaai en uiteindelijk de schat enorm in de smaak (“Is die echt?”). Het was een vol programma, maar precies goed om de middag mee te vullen. Nog wat piraten-hamburgers gegeten en toen de kinderen thuis gebracht. We vonden het erg geslaagd.

 3. sabrinacoenen 01 mei 2013 at 12:02 · Beantwoorden

  Voor de zesde verjaardag van onze zoon hebben we de piratenkist gehuurd bij Droomwolk. Wat een feest! Niet alleen kunnen alle kinderen zich in stoere piratenkleren hijsen, ook aan de entourage is gedacht. Grote wapperende vlaggen, indrukwekkende bokalen, servetten, een palmboom voor aan de wand, schelpen, een visnet, een waar schip, achtergrondmuziek en nog tal van leuke attributen maken van de binnenkomst al een spannende beleving. De kist biedt een ruime hoeveelheid spellen en activiteiten waar de kinderen zich met veel enthousiasme op gestort hebben. Wij hebben lang niet alles gedaan, zoveel aanbod is er. Ieder onderdeel van de kist is trouwens voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing voor de begeleider. Erg fijn. Een aanrader voor als je liever een feestje aan huis houdt, maar je toch graag een handje laat helpen bij de organisatie J.

 4. Florien 16 apr 2013 at 11:38 · Beantwoorden

  Vijf jongens en twee meiden veranderden voor een paar uur in echte piraten. De vele spellen en leuke spullen spraken direct tot de verbeelding. Geboeid bleef iedereen tot het einde meespelen, en natuurlijk vonden we de schat. De kinderen genoten en wij ook!

 5. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:21 · Beantwoorden

  9-1-2011
  5 jongens, 10 opdrachten, 1 schatkaart die ze bij elkaar moesten verdienen en 1 sleutel om de kist te openen. Wat spannend! en dan ook al die leuke spullen om het thema piraten helemaal compleet te maken. Ze vonden het erg leuk! Karin Arendse

 6. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:20 · Beantwoorden

  8-2-2011
  Hoi Sabrina wil je harstikke bedanken voor het organiseren van het
  Piratenfeestje van Matthijs hij en zijn vriendjes hebben genoten.Ik hoor alleen maar leuke reactie┬┤s.geweldig hoe je de kids steeds weer wist te boeien voor een nieuwe opdracht.
  Super!! en voor iedereen een aanrader het scheelt een hele hoop verjaardagsfeestjes stress.

 7. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 20:15 · Beantwoorden

  18-7-2011
  Thanks for the effort,
  It was a fantastic party!
  We keep in touch for Evelina..
  Mvrgrt

 8. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 19:53 · Beantwoorden

  14-12-11
  Zaterdag met 8 kinderen de verjaardag van Rutger gevierd. Een schip met zeilen, grote piratenvlaggen en een papegaai zorgen voor een echte piratensfeer. De kinderen waren nieuwsgierig en deden enthousiast mee aan de spellen. Het feestje duurde 3 uur en we hebben niet eens alle spellen gespeeld. De kinderen hadden een leuke middag!

 9. sabrinacoenen 12 sep 2012 at 19:49 · Beantwoorden

  Zaterdag 21 januari veranderde ons huis in een heus piratenhonk dankzij de Piratenkist van Droomwolk. 10 fantastische spellen in piratenstijl waarbij onze zoon en zijn vriendjes, verkleed als piraten, delen van de schatkaart konden verdienen. Gelukkig hebben we de schat gevonden. Grote opwinding onder de jongens, het was een groot succes! Zeer zeker aan te raden, deze kist. Aan werkelijk alles is gedacht. Bedankt!